Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ - Close Quarter Combat

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ
Αυτοάμυνα Πολιτών – Εφαρμογής του Νόμου και Μάχης Επιβίωσης!

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 3ο σεμινάριο Close Quarter Combat, από τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, επικεφαλής του Ελληνικού Δικτύου Παραδοσιακού Ζου Ζίτσου – Wjjf/Wjjko, στην Ελλάδα.
Σε ένα ιδιαίτερα όμορφο περιβάλλον, στο Aikido Academy, στο Ελληνικό, το σεμινάριο περιείχε ύλη από το πρόγραμμα C.Q.C., του Ελληνικού δικτύου Ju Jitsu & Tagma (Trilateral Ancient Greek Martial Arts).
Ήταν ένα ενδεικτικό σύνολο τεχνικών και τακτικών και από τα 3 επίπεδα που είναι διαχωρισμένη η ύλη του CQC, α) Αυτοάμυνα πολιτών, β)Αυτοάμυνα Εφαρμογής του Νόμου και γ) Μάχη Επιβίωσης.







·         Διαφυγή από πολλούς αντιπάλους που μας έχουν βάλει στο έδαφος και μας κλωτσάνε
·         Διάσωση και μεταφορά τραυματία σε περιβάλλον από ανταλλαγές πυρών μετά από τρομοκρατικό κτύπημα – stay low and keep moving drill
·         Μάχη Σώμα με σώμα σε επιθέσεις με γροθιά – κλωτσιά, πως τον πάμε κάτω και τον ελέγχουμε, τραυματίζουμε, εξουδετερώνουμε πλήρως!
·         Τακτικές και τεχνικές αποκλιμάκωσης και ελέγχου
·         Τακτικές και τεχνικές εφαρμογές καθήλωσης του αντιπάλου στο έδαφος μπρούμητα (face down), σωματικού ελέγχου και χειροπέδησης.
·         Κ.α.















Στο σεμινάριο βραβεύτηκε ο δάσκαλος Σταμάτης Ανδριόπουλος από τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο και την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτών Μαχητικών Ικανοτήτων «Γιάννης Βασιλειάδης», για την πολυετή προσφορά του στον χώρο των μαχητικών τεχνών γενικά και του Okinawa Te Karate Do, ειδικά!

Επίσης δόθηκαν και τα πρώτα διπλώματα εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Πολιτών, μέσω της οργάνωσης TAGMA – ΠΕΝΕΜΙ, στους παρακάτω εκπαιδευτές οι οποίοι μετά το χθεσινό σεμινάριο ολοκλήρωσαν την ύλη του προγράμματος.
Σταμάτης Ανδριόπουλος
Πάρης Κουτσαντωνόπουλος
Μιχάλης Δαουλτζής
Νίκος Μερκούρης
Γιάννης Δαουλτζής
Δημήτρης Θεοδωρόπουλος
Παναγιώτης Πιερράκος
Γιάννης Μιχελάκος

Όλοι οι εκπαιδευτές κατέχουν και το 2ο Νταν στο Ζου Ζίτσου, απαραίτητη προϋπόθεση.




Το ραντεβού ανανεώνεται για την Άνοιξη, όπου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ετήσιο Camp – Μάχης Επιβίωσης για πολίτες! Κάτι το οποίο μετά από ιδιαίτερη ζήτηση, η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτών Μαχητικών Ικανοτήτων – ΠΕΝΕΜΙ, σκοπεύει να το κάνει θεσμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

INTERNATIONAL CLUB REGISTRATIONS - WJJF

 Στις 13 Νοεμβρίου δόθηκαν τα επίσημα διπλώματα - μέλους στις σχολές του Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζίτσου, τα οποία απαρτίζουν την παγκόσμια ομο...